Fortsätt till huvudinnehåll

Här är Xiaomi Mi Max 2

Xiaomi har under dagen introducerat nästa kapitel i sin phablet-serie: Mi Max 2. Xiaomi Mi Max 2, har precis som sin föregångare, utrustats med en 6,44 tumsskärm, men också med en hel del annat smått och gott. 

Telefonens baksida samt ram sluter samman och är gjorda i materialet aluminium. Mi Max 2 har med andra ord fått en unibodykonstruktion. På framsidan finner vi en 6,44 tumsskärm med Full HD-upplösning (1080 x 1920 pixlar). Xiaomi har minskat ramarna på framsidan kring långsidorna.

Under huven hittar vi processorn Snapdragon 625 tillsammans med 4 GB RAM  med antingen 64 eller 128 GB inbyggt minne. Telefonen har fått en bakre 12 MP-kamera och en främre kamera med en upplösning på 5 megapixlar. Båda kameror har ett bländartal på f/2.0. Telefonen har även fått en traditionell telefonhögtalare och en högtalare i botten, två högtalare som kan spela upp medieljud i stereo!

I övrigt finner vi en fingeravtrycksläsare placerad på telefonens baksida, ett stort batteri på 5300 mAh och Android 7.0 Nougat från start. Modellen med 64 GB inbyggt minne kostar motsvarande 2140 kronor medans modellen med 128 GB inbyggt minne kostar motsvarande 2500 kronor i Kina.

Jag misstänker att Xiaomi i Sverige kommer ta in telefonen så småningom.

Bild: Xiaomi
 Källa

Kommentarer