Min nördblogg passerar 4,5 miljoner sidvyer!

Jag startade upp den här sidan tredje mars förra året. Jag kunde då inte ana hur stor den här sidan skulle komma att bli inom svenska mobilsidor. För bara några dagar passerade sidan 4,5 miljoner sidvyer! 

Jag kunde för ungefär ett och ett halvt år sedan inte ana hur beroende jag skulle komma att bli av att skriva. Av att skriva?! Ja, det stämmer faktiskt. En sak hade jag i alla fall tänk ut när jag startade upp sidan: jag ska komma ut med minst lika mycket material som de "etablerade medierna" (citat från Samsung) kom ut med. Det har krävts många timmar, men det har också givit ett mycket bra resultat.

Tack för att du läser Mobilanyheter och återkommer dagligen!  

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

OnePlus presenterar 5T - häng med från TV-soffan här!

Samsung kommer fortsätta med sitt kylningssystem i kommande smartphones

Kinesisk tillverkare kan ha telefon på gång med 100% display på framsidan