Feber.se recenserar OnePlus 5

OnePlus presenterade alldeles nyligen sitt nya flaggskepp OnePlus 5. Mina kollegor på Feber.se har fått lägga beslag på ett exemplar av telefonen, ett test jag tycker ni bör läsa då det är riktigt bra! 

Feber.se har nyligen testat OnePlus flaggskeppsdödare för 2017, nämligen OnePlus 5. Feber.se har fått lägga beslag på ett exemplar av telefonen där man vänder ut och in på enheten. Enligt Feber är OnePlus 5 en ruggigt bra smartphone, speciellt för 4995 kronor! Feber ger OnePlus nya flaggskeppstelefon riktigt bra betyg och jag hoppas att jag får lägga vantarna på ett exemplar så fort som möjligt!

Febers test kan ni läsa här.

Bild: OnePlus 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

OnePlus presenterar 5T - häng med från TV-soffan här!

Krönika: Apple har lyckats riktigt bra med iPhone X - bästa telefonen jag någonsin testat!

OnePlus 5T läcker ut på 5 minuter lång unboxingvideo