Huawei presenterar surfplattan MediaPad M3 Lite 8.0

Huawei har under lördagsförmiddagen offentliggjort surfplattan MediaPad M3 Lite 8.0. Som man kan höra på namnet handlar det om en surfplatta med en 8 tumsskärm. Surfplattan riktar sig till mellansegmentet. 

MediaPad M3 Lite 8.0 har fått en unibodykonstruktion i aluminium. På framsidan skyddas surfplattan av ett lager glas av typen Gorillaglas 5. Skärmen är 8,0 tum stor med en upplösning på 1920 x 1200 pixlar, vilket är datorupplösningen för Full HD.

Under huven hittar vi processorn Snapdragon 435, antingen med 3/32 eller 4/64 GB minne. Plattan har fått en bakre och främre kamera med upplösningar på 8 megapixel på vardera sida. I övrigt har MediaPad M3 Lite 8.0 fått en något snålt tilltaget batteri på 4800 mAh, en fingeravtrycksläsare inbäddad i hemknappen och Android 7.1.1 Nougat tillsammans med tillverkarens egna gränssnitt EMUI 5.1 på toppen.

Det speciella med MediaPad M3 Lite 8.0 är dess högtalare som är utvecklade i samarbete med AKG. Plattan har fått en högtalare placerad på botten och en på toppen, och enligt Huawei ska MediaPad M3 Lite 8.0 ge en imponerande ljudbild.

Pris- och tillgänglighet är ännu oklart.


Bild: TAS 
Källa

Populära inlägg i den här bloggen

OnePlus presenterar 5T - häng med från TV-soffan här!

Samsung kommer fortsätta med sitt kylningssystem i kommande smartphones

Kinesisk tillverkare kan ha telefon på gång med 100% display på framsidan