Fortsätt till huvudinnehåll

Jag gör en unboxing på Bose QuietControl 30

Bose QuietControl 30 är företagets första trådlösa hörlurar som har en trådlös kragdesign. Jag har fått hem ett par hörlurar för ett genomgående test. Först kommer dock en liten unboxing-text där jag listar upp vad som ingår när du köper hörlurarna. 

På lådans framsida finner vi en produktbild på hörlurarna tillsammans med hörlurarnas namn. Här nämns också att QuietControl 30 är utrustade med Noice Canceling, men även att de är trådlösa. Att de är trådlösa är ju bra då fler och fler tillverkare väljer att ta bort hörlurskontakten från sina smartphones.

På den vänstra- och högra långsidan finner vi endast en Bose-logga på vardera sida. Jag märker vid det här laget att Bose designat lådan väldigt "Basic" med inga onödiga detaljer.

På lådans baksida finner vi viktiga detaljer kring Bose QuietControl 30. Här nämns det bland annat att hörlurarna har tio timmars batteritid på en full laddning och att nack-kragen är designad för att ligga bekvämt runt nacken hela dagen. Precis som Bose QuietComfort 35 fungerar Bose Connect-appen med QuietControl 30. I den här appen ska man kunna se hörlurarnas batteritid men också ställa hur mycket Noice Canceling man vill ha på.

Inne i lådan finner jag följande:


  • Bose QuietControl 30 
  • En micro USB-sladd 
  • Ett fodral (till hörlurarna) 
  • Extra öronproppar (Small och large, medium sitter redan på)  

Test kommer inom kort!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Krönika: varför släpper Apple tre nya smartphones i år?

I tisdags presenterade Apple tre nya mobiltelefoner - iPhone 8, 8 Plus och X. En supermodern smartphone och två andra med bezels som Androidtelefoner från typ 2014. Så den stora frågan är: varför? 

iPhone X är supercool på alla sätt och vis, superprestanda, en riktigt häftig design och två riktigt bra huvudkameror tror jag kommer ta den här modellen långt. Men samtidigt verkar det inte som att Apple kan hoppa i nya kläder. Självklart presenterade man iPhone 8 och 8 Plus på eventet, två telefoner som är nästintill identiska sina föregångare - både på ut- och insidan. Två telefoner som börjas säljas nästa fredag och som från och med idag fortfarande går att få tag på.

Vilka kommer egentligen skaffa iPhone 8 eller 8 Plus när iPhone X har större skärm än iPhone 8 Plus men i samma storlek som iPhone 8? Det tror inte jag är många då de allra flesta bespetsat sig på att införskaffa en iPhone X. Det Apple antagligen inte har tänkt på är att det kommer bli enormt många som kommer vilja köpa en…

Pressbilder på Nokia 2

HMD Global kommer inom kort offentliggöra budgetmobilen Nokia 2. Nu har telefonen fastnat på en bild som visar att mobilen kommer bli tillgänglig i minst två kulörer. 

av bilderna nedan att döma kommer Nokia 2 bli tillgänglig i två udda färgkombinationer. Ena modellen kommer få en svart framsida med vit baksida medans den andra modellen kommer få en vit framsida med en svart baksida. Nokia 2 förväntas erbjuda en 4,7 tumsskärm med HD-upplösning. Under huven sägs mobilen erbjuda processorn Snapdragon 212 tillsammans med 1 GB RAM och 8 GB inbyggt minne. Den bakre kameran ska enligt utsago fått upplösningen 8 megapixel medans den främre kameran ska ha fått upplösningen 5 megapixel.


Källa

iPhone Edition läcker ut på video - jag listar alla specifikationer

Apple kommer om bara några timmar offentliggöra tre nya iPhones, iPhone 8, 8 Plus och Edition. Nu ser det ut som att den dyraste av dom tre, iPhone Edition, läckt ut i en nio sekunder lång video. 

Det är sedan tidigare klart att telefonen utrustats med en 5,8 tumsskärm (Full HD-upplösning) tillsammans med en OLED-panel. Under huven kommer vi hitta processorn A11 tillsammans med 3 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. På baksidan sitter dubbla 12 MP-sensorer och på framsidan finns en 7 MP-sensor tillsammans med en iris-scanner.

I övrigt kommer iPhone Edition få trådlös laddning, IP68-klassning och iOS 11 direkt från start.