Fortsätt till huvudinnehåll

Moto håller event 21a juni - presenterar troligtvis två nya smartphones

Moto har nyligen avslöjat att man kommer hålla ett event den 21a juni, vilket är om elva dagar. Det man förväntas visa upp under eventet är Moto E4 och E4 Plus. Två telefoner som sägs erbjuda riktigt stora batterier. 

Om vi börjar med Moto E4 Plus så sägs den här luren erbjuda en 5,5 tumsskärm med HD-upplösning, processorn MediaTek MT6737 tillsammans med 2/3 GB RAM och 16 GB inbyggt minne. Den bakre kameran sägs ha fått en upplösning på 13 megapixel medans den främre sägs ha fått en upplösning på 5 megapixel.

I övrigt sägs Moto E4 Plus erbjuda ett rejält batteri på 5000 mAh, en frontmonterad fingeravtrycksläsare och Android 7.1.1 Nougat från start.

Om vi istället kollar in Moto E4 så sägs den här mobilen erbjuda en något mindre 5 tumsskärm med HD-upplösning. Under huven sägs det att mobilen fått samma processor som storebrodern E4 Plus tillsammans med 2 GB RAM och 16 GB inbyggt minne. Den bakre kameran sägs ha fått en upplösning på 8 megapixel medans den främre kameran fått en upplösning på 5 megapixel.

I övrigt sägs det att Moto E4 fått ett 2800 mAh batteri och Android 7.1.1 Nougat från start. Det ser ut som att Moto E4 saknar saker såsom en fingeravtrycksläsare.

Bild: Moto
Källa

Kommentarer