Fortsätt till huvudinnehåll

Jag gör en unboxing på ASUS ZenWatch 3

Under dagen har jag fått mottagit ett paket från ASUS innehållande företagets senaste smartklocka ZenWatch 3. Självklart kommer jag testa klockan, men som vanligt kommer här Mobilanyheters special: en text-unboxing.

Lådan har fått ett mörkblått tema med ett texttema i guld. På framsidan av lådan finner vi produktnamnet ASUS ZenWatch 3. På undersidan av lådan finner vi en Android Wear-logga medans baksidan rymmer ett gäng specifikationer för klockan. Specifikationer som bland annat berättar att ZenWatch 3 utrustats med en 1,39” stor skärm. Övriga tre sidor på lådan är helt blanka.


När jag lyfter på locket ligger den där; en ASUS ZenWatch 3 i färgen svart. Längst ner i lådan finner jag den trådlösa laddstationen tillsammans med en Micro USB-kontakt och en snabbstartsguide. Hela lådan andas kvalitét liksom klockan i sig.


Test kommer inom kort!  Det som ingår i lådan 

Kommentarer