Fortsätt till huvudinnehåll

Samsung Galaxy C7 (2017) besöker TENAA - har utrustats med dubbla kameror

Det har under en längre tid spekulerats om att Samsung kommer presentera en uppföljare till förra årets Samsung Galaxy J7. Nu har årets upplaga av mobilen läckt ut på nätet via källan TENAA.

Av bilden nedan att döma kommer årets upplaga av Samsung Galaxy J7 få en konstruktion i aluminium och glas. Mobilen kommer mäta 152,4 x 74,9 x 7,9 mm. Som vi kan se på bilden kommer telefonen få stora dö-ytor.

Samsung Galaxy J7 (2017) kommer få en 5,5 tumsskärm med Full HD-upplösning. Under huven hittar vi Samsungs egna chipp Exynos 7872 tillsammans med antingen 3/32 eller 4/64 GB inbyggt minne. Samsung Galaxy J7 (2017) kommer bli Samsungs första telefon med dubbla kameror på baksidan. Huvudsensorn har fått en upplösning på 13 megapixel medans den sekundära kameran fått en upplösning på 5 megapixel. Antagligen kommer den sekundära kameran kunna skapa en 3D-effekt åt den främre kameran, något som återstår att se. Den främre kameran har istället fått en upplösning på 16 megapixel.

I övrigt har mobilen utrustats med ett 2850 mAh icke-utbytbart batteri och kommer med Android 7.1.1 Nougat från start. Godsaker såsom en fingeravtrycksläsare saknas.

Bild: TENAA
Källa

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Klart: så här ser Xiaomi Mi Mix 2 ut

Xiaomi kommer inom kort offentliggöra företagets nya flaggskepp Xiaomi Mi Mix 2. Många har nog frågat sig hur Xiaomis nya telefon kommer att se ut. Här har ni svaret!
Av bilden nedan att döma kommer telefonen få grymt mycket skärmyta på framsidan, största skärmytan jag någonsin sett i en smartphone. Det ser fortfarande ut som att Mix 2 kommer få lite bezel, men inte alls mycket. Det ser dessutom ut som att Xiaomi valt att "gömma" telefonhögtalaren bakom skärmen.

Här är huvudspecifikationerna för OnePlus 5 - kostar 4000 kronor!

OnePlus kommer inom en snar framtid offentliggöra företagets nya flaggskepp OnePlus 5. Nu har samtliga huvudspecifikationer läckt ut via en butik. Dessutom avslöjas priset! 

Det står nu klart att OnePlus 5 kommer få en 5,5 tumsskärm med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar). Under huven hittar vi processorn Snapdragon 835, antingen med 64 eller 128 GB inbyggt minne. Båda varianter kommer med 6 GB RAM. Den bakre kameran har fått en upplösning på 12 megapixlar medans den främre kameran fått en upplösning på 8 megapixlar.

Det nämns också att telefonen kommer få en främre fingeravtrycksläsare och Dash Charge 2.0. Telefonen kommer kosta 449 dollar, något som motsvarar drygt 4000 kronor just nu.


Källa

Moto presenterar G5S och G5S Plus

Moto har under tisdagen presenterat två nya uppföljare till Moto G5 och G5 Plus. Uppföljarna kallas för Moto G5S och G5S Plus och erbjuder bland annat konstruktioner i aluminium.
Om vi börjar med Moto G5S har den här mobilen utrustats med en 5,2 tumsskärm med Full HD-upplösning. Under huven hittar vi en Octa-Core processor från Qualcomm som tickar på i 1,4 GHz. Här finner vi också 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Den bakre kameran har fått en upplösning på 16 megapixel medans den främre fått en upplösning på 5 megapixel. I övrigt finner vi ett 3000 mAh batteri och en främre fingeravtrycksläsare. G5S har fått en konstruktion som ska kunna tåla regn.
Om vi istället tar en titt på Moto G5S Plus så handlar det mycket om telefonens dubbla 13 MP-kameror som kan fotografera i svartvitt. Det innebär att ena sensorn är en färgsensor medans den andra sensorn är av monokrom-typ. G5S Plus har också fått en något uppgraderad 8 MP-kamera på framsidan som dessutom utrustats med en LED-blixt. Moto h…