Fortsätt till huvudinnehåll

Samsung Galaxy C7 (2017) besöker TENAA - har utrustats med dubbla kameror

Det har under en längre tid spekulerats om att Samsung kommer presentera en uppföljare till förra årets Samsung Galaxy J7. Nu har årets upplaga av mobilen läckt ut på nätet via källan TENAA.

Av bilden nedan att döma kommer årets upplaga av Samsung Galaxy J7 få en konstruktion i aluminium och glas. Mobilen kommer mäta 152,4 x 74,9 x 7,9 mm. Som vi kan se på bilden kommer telefonen få stora dö-ytor.

Samsung Galaxy J7 (2017) kommer få en 5,5 tumsskärm med Full HD-upplösning. Under huven hittar vi Samsungs egna chipp Exynos 7872 tillsammans med antingen 3/32 eller 4/64 GB inbyggt minne. Samsung Galaxy J7 (2017) kommer bli Samsungs första telefon med dubbla kameror på baksidan. Huvudsensorn har fått en upplösning på 13 megapixel medans den sekundära kameran fått en upplösning på 5 megapixel. Antagligen kommer den sekundära kameran kunna skapa en 3D-effekt åt den främre kameran, något som återstår att se. Den främre kameran har istället fått en upplösning på 16 megapixel.

I övrigt har mobilen utrustats med ett 2850 mAh icke-utbytbart batteri och kommer med Android 7.1.1 Nougat från start. Godsaker såsom en fingeravtrycksläsare saknas.

Bild: TENAA
Källa

Kommentarer