Fortsätt till huvudinnehåll

Vivo offentliggör X9s och X9s Plus

Vivo har under torsdag och fredagsnatten offentliggjort två nya mobiltelefoner i mellanklass-segmentet. Det rör sig om Vivo X9s och X9s – två telefoner som bland annat utrustats med unibodykonstruktioner i aluminium.

Vivo X9s har utrustats med en 5,5 tumsskärm med Full HD-upplösning. Under huven finner vi processorn Snapdragon 652 tillsammans med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne (plats för minneskort saknas). Den bakre kameran har fått en upplösning på 16 megapixel med tillhörande LED-blixt. På framsidan finner vi två kameror; en med upplösningen 20 megapixel och en annan med en upplösning på 5 megapixel. I övrigt finner vi en fingeravtrycksläsare placerad under hemknappen och Android 7.1.1 Nougat ombord från start. Prislappen kommer hamna på 396 dollar.
Om vi istället kollar in Vivo X9s Plus så har den det mesta gemensamt med X9s. Det som skiljer mobilerna åt är att X9s Plus utrustats med en något större 5,85 tumsskärm (fortfarande med samma upplösning som X9s), Snapdragon 653 istället för 652 och ett något större 4015 mAh batteri. Vivo X9s Plus kommer kosta 440 dollar. 


Bilder: Vivo

Kommentarer