Fortsätt till huvudinnehåll

ASUS visar upp Zenfone 4 Selfie och Zenfone 4 Selfie Pro i förtid

ASUS har nyligen släppt ett gäng bilder och specifikationer på företagets kommande mobiler Zenfone 4 Selfie Pro och Zenfone 4 Selfie. Det står därmed klart att Zenfone 4-serien kommer ha en stor inriktning på selfies.

Om vi börjar med Zenfone 4 Pro så har mobilen fått två främre kameror: en med upplösningen 24 megapixel och en annan med upplösningen 5 megapixel. Dessa ska tillsammans kunna skapa en vidvinkel-effekt. Mobilen har fått en 5,5 tumsskärm med Full HD-upplösning (AMOLED) samt måtten 154,02 x 74,83 x 7 mm. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 625 tillsammans med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne.

Den bakre kameran har istället fått en upplösning på 16 megapixel. I övrigt finner vi en fingeravtrycksläsare placerad på enhetens framsida och ett 3000 mAh stort batteri.


Bilder: GSMArena
Om vi istället kollar in vanliga Zenfone 4 Selfie har den här mobilen fått en lika stor skärm som Zenfone 4 Pro, men med den något lägre upplösningen 720 x 1280 pixlar. De främre kamerorna har också blivit något nedgraderade då denna fått en primär 20 MP-sensor på framsidan medans den sekundära fortfarande har upplösningen 5 megapixel. Alla övriga specifikationer är identiska till Zenfone 4 Selfie Pro. 

Kommentarer