Fortsätt till huvudinnehåll

Det här är LG V30

LG har med dunder och brak presenterats företagets nya flaggskepp i V-serien för 2017 alldeles nyss. LG V30 heter modellen, vilket är företagets första telefon med P-OLED display sedan G Flex 2. 

LG V30 har fått en design som liknar den design som LG G6 har med glas på fram- och baksidan som omsluts av en aluminiumram. Något nytt är att LG slopat sin logga på framsidan för att kunna sätta in en så stor skärm på så liten yta som möjligt, bra LG!
En av höjdpunkterna i V30 är dess stora 6 tumsskärm med P-OLED-teknik. LG V30 är första telefonen ur V-serien som "endast" utrustats med en skärm (istället för två som tidigare). Extraskärmen har istället ersatts av en rad som kan visa samma information som extraskärmen kunde visa i de tidigare telefonerna i V-serien.

Under huven hittar vi processorn Snapdragon 835, antingen med 4/64 eller 4/128 GB inbyggt minne. De dubbla kamerorna har båda fått en upplösning på 13 megapixlar där den sekundära kameran kan ta kort i 125 graders vidvinkel. Den främre kameran har fått upplösningen 5 megapixel.

I övrigt har LG V30 fått ett 3300 mAh batteri, trådlös laddning, en 32 bitars DAC (som är utvecklad i samarbete med Bang & Olufsen) , en fingeravtrycksläsare inbäddad i av/på-knappen. Självklart har LG V30 fått Android 7.1.2 Nougat från start.

Artikeln uppdateras...


Kommentarer