Jag gör en unboxing på Nokia 6

Under kvällen har jag fått hem Nokias första Comeback-telefon Nokia 6. En telefon som presenterades i samband med att jag var på väg hem ifrån en semestertripp från Thailand. Nu har telefonen alltså nått Mobilanyheters studio!

Det jag möts av är en mycket färgglad framsida med en produktbild på mobilen och Nokias logga. På den vänstra långsidan finns istället en Nokia 6-logga medans baksidan pryds av ett gäng specifikationer som bland annat berättar att telefonen utrustats med en 5,5 tumsskärm med Full HD-upplösning.

När jag lyfter på lådan finner jag telefonen i sig, ett gäng manualer, en nål till SIM-kortet, en par plastiga hörlurar och en laddare med tillhörande sladd.

Test kommer inom kort!

Bild: GadgettoBuy

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

OnePlus presenterar 5T - häng med från TV-soffan här!

OnePlus 5T läcker ut på 5 minuter lång unboxingvideo

Krönika: Apple har lyckats riktigt bra med iPhone X - bästa telefonen jag någonsin testat!