Fortsätt till huvudinnehåll

Jag gör en unboxing på OnePlus 5

Under dagen har jag fått mottagit ett paket från OnePlus innehållande en OnePlus 5 i konfigurationen 8/128 GB minne. Inom kort kommer det stora testet publiceras, men som vanligt börjar vi med en unboxing-text på telefonen. 
Det första jag möts av är en OnePlus-logga tillsammans med siffran "5" på lådans framsida. På den vänstra och högra långsidan finner jag istället texten "Dual Camera. Clearer Photos", något som symboliserar att OnePlus lagt ner mycket krut på att få till en bra kamera i OnePlus 5. Ovansidan och undersidan av lådan är helt blanka.

Baksidan skiftar färg till rött men anger också en del specifikationer för telefonen. Bland annat kan du här finna att telefonen är modellen med 8 GB RAM och 128 GB ROM. Väl inne i lådan möts jag först av telefonen, en OnePlus 5 i färgen "Midnight Black". När jag lyfter på telefonen finner jag också ett litet brev från den svenske medgrundaren Carl Pei. När jag dyker ännu djupare in i lådan finner jag följande:
  • En nål för SIM-kortet
  • En Dash USB Type C-kabel
  • Dash-laddaren
  • En snabbstartsguide 
OnePlus har dessutom monterat ett skärmskydd på telefonen från start, vilket alltid uppskattas! Test kommer inom kort. 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Klart: så här ser Xiaomi Mi Mix 2 ut

Xiaomi kommer inom kort offentliggöra företagets nya flaggskepp Xiaomi Mi Mix 2. Många har nog frågat sig hur Xiaomis nya telefon kommer att se ut. Här har ni svaret!
Av bilden nedan att döma kommer telefonen få grymt mycket skärmyta på framsidan, största skärmytan jag någonsin sett i en smartphone. Det ser fortfarande ut som att Mix 2 kommer få lite bezel, men inte alls mycket. Det ser dessutom ut som att Xiaomi valt att "gömma" telefonhögtalaren bakom skärmen.

Här är huvudspecifikationerna för OnePlus 5 - kostar 4000 kronor!

OnePlus kommer inom en snar framtid offentliggöra företagets nya flaggskepp OnePlus 5. Nu har samtliga huvudspecifikationer läckt ut via en butik. Dessutom avslöjas priset! 

Det står nu klart att OnePlus 5 kommer få en 5,5 tumsskärm med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar). Under huven hittar vi processorn Snapdragon 835, antingen med 64 eller 128 GB inbyggt minne. Båda varianter kommer med 6 GB RAM. Den bakre kameran har fått en upplösning på 12 megapixlar medans den främre kameran fått en upplösning på 8 megapixlar.

Det nämns också att telefonen kommer få en främre fingeravtrycksläsare och Dash Charge 2.0. Telefonen kommer kosta 449 dollar, något som motsvarar drygt 4000 kronor just nu.


Källa

Moto presenterar G5S och G5S Plus

Moto har under tisdagen presenterat två nya uppföljare till Moto G5 och G5 Plus. Uppföljarna kallas för Moto G5S och G5S Plus och erbjuder bland annat konstruktioner i aluminium.
Om vi börjar med Moto G5S har den här mobilen utrustats med en 5,2 tumsskärm med Full HD-upplösning. Under huven hittar vi en Octa-Core processor från Qualcomm som tickar på i 1,4 GHz. Här finner vi också 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Den bakre kameran har fått en upplösning på 16 megapixel medans den främre fått en upplösning på 5 megapixel. I övrigt finner vi ett 3000 mAh batteri och en främre fingeravtrycksläsare. G5S har fått en konstruktion som ska kunna tåla regn.
Om vi istället tar en titt på Moto G5S Plus så handlar det mycket om telefonens dubbla 13 MP-kameror som kan fotografera i svartvitt. Det innebär att ena sensorn är en färgsensor medans den andra sensorn är av monokrom-typ. G5S Plus har också fått en något uppgraderad 8 MP-kamera på framsidan som dessutom utrustats med en LED-blixt. Moto h…