Fortsätt till huvudinnehåll

Jag gör en unboxing på OnePlus 5

Under dagen har jag fått mottagit ett paket från OnePlus innehållande en OnePlus 5 i konfigurationen 8/128 GB minne. Inom kort kommer det stora testet publiceras, men som vanligt börjar vi med en unboxing-text på telefonen. 
Det första jag möts av är en OnePlus-logga tillsammans med siffran "5" på lådans framsida. På den vänstra och högra långsidan finner jag istället texten "Dual Camera. Clearer Photos", något som symboliserar att OnePlus lagt ner mycket krut på att få till en bra kamera i OnePlus 5. Ovansidan och undersidan av lådan är helt blanka.

Baksidan skiftar färg till rött men anger också en del specifikationer för telefonen. Bland annat kan du här finna att telefonen är modellen med 8 GB RAM och 128 GB ROM. Väl inne i lådan möts jag först av telefonen, en OnePlus 5 i färgen "Midnight Black". När jag lyfter på telefonen finner jag också ett litet brev från den svenske medgrundaren Carl Pei. När jag dyker ännu djupare in i lådan finner jag följande:
  • En nål för SIM-kortet
  • En Dash USB Type C-kabel
  • Dash-laddaren
  • En snabbstartsguide 
OnePlus har dessutom monterat ett skärmskydd på telefonen från start, vilket alltid uppskattas! Test kommer inom kort. 


Kommentarer