Fortsätt till huvudinnehåll

Välkommen, Moto X4!

Jag har under en längre tid rapporterat om Moto X 2017. Nu har en officiell bild och ett helt gäng specifikationer läckt ut på mobilen där det bland annat avslöjas att mobilen kommer i två färger och med vidvinkel-kamera.

Moto X4 har fått en konstruktion i glas på fram- och baksidan tillsammans med en ram i aluminium. På framsidan av telefonen finner vi en 5,2 tumsskärm med Full HD-upplösning (IPS/LCD) tillsammans med en fingeravtrycksläsare. Under huven sitter processorn Snapdragon 630. Vi i Sverige (och Europa) kommer få nöja oss med 3 GB RAM och 32 GB inbyggt minne medans våra vänner i Asien kommer få varianten med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne.

På baksidan av telefonen finner vi två kameror. Den primära enheten har fått en upplösning på 12 megapixel medans vidvinkelkameran (som kan ta kort i 120 grader) fått upplösningen 8 megapixel. Den främre kameran har fått upplösningen 16 megapixel.

I övrigt har Moto X4 utrustats med IP68-klassning, ett 3000 mAh batteri som stödjer Motos egna TurboCharging och Android Nougat från start. Telefonen sägs kosta 4000 svenska kronor.   

Bild: AA
Källa

Kommentarer