Fortsätt till huvudinnehåll

Jag gör en unboxing på Bose Soundlink Revolve

Under gårdagen fick jag hem en paket från Bose innehållande en Soundlink Revolve, Bose:s första högtalare med 360-ljud. Innan jag publicerar testet kommer här en liten unboxing-text på högtalaren. 

På framsidan av lådan finns en bild på produkten, i det här fallet en Bose Soundlink Revolve i svart tillsammans med en Bose-logga och produkttexten. Båda långsidorna är blanka förutom en Bose-logga som pryder bägge sidor. På baksidan av lådan finns lite produktinformation där det nämns att högtalaren har 360-ljud, 12 timmars batteritid och dessutom är vattentålig (ej vattentät). Om vi dyker ner i lådan finns följande:


  • Bose Soundlink Revolve 
  • Ett gäng manualer 
  • En Micro-USB sladd 
  • En stickpropp med tillhörande pluggar (EU eller US) 
Det är synd att Bose inte valt sig av att använda en USB Type C-kontakt känner jag vid et´t första intryck. Kanske ändras min åsikt? Det får ni veta i mitt test av högtalaren. Kommentarer