Fortsätt till huvudinnehåll

Xiaomi Mi Mix 2 beskriven i bilder

Xiaomi kommer på måndag hålla ett event där man förväntas visa upp nya flaggskeppen Mi Mix 2 och Mi Note 3. Huvudnumret på eventet kommer troligtvis vara Mi Mix 2, en telefon som det redan läckt ut flertalet bilder på. Av bilderna nedan (och ovan) att döma kommer Mi Mix 2 få ännu större displayta (med ännu mindre bezels) mot första generationens Mi Mix. Det som pryder Mi Mix 2:s framsida till hela 93% kommer vara den 6,2 tums stora skärmen med Quad HD-upplösning. Mi Mix 2 kommer liksom Galaxy S8 och LG G6 använda sig av 18:9-formatet.

På baksidan ser det ut som att Mi Mix 2 liksom originalet Mi Mix kommer vara byggd i en unibodykonstruktion i keramisk yta. På baksidan sitter också fingeravtrycksläsaren och en 20 megapixelkamera med tillhörande LED-blixt.

Mi Mix 2 kommer få processorn Snapdragon 835, något Qualcomm berättat för ett tag sedan. Det sägs att mobilen ska bli tillgänglig med antingen 4 GB RAM och 128 GB inbyggt minne eller 6 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. På måndag byts alla spekulationer ut mot fakta, sjukt spännande!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Krönika: varför släpper Apple tre nya smartphones i år?

I tisdags presenterade Apple tre nya mobiltelefoner - iPhone 8, 8 Plus och X. En supermodern smartphone och två andra med bezels som Androidtelefoner från typ 2014. Så den stora frågan är: varför? 

iPhone X är supercool på alla sätt och vis, superprestanda, en riktigt häftig design och två riktigt bra huvudkameror tror jag kommer ta den här modellen långt. Men samtidigt verkar det inte som att Apple kan hoppa i nya kläder. Självklart presenterade man iPhone 8 och 8 Plus på eventet, två telefoner som är nästintill identiska sina föregångare - både på ut- och insidan. Två telefoner som börjas säljas nästa fredag och som från och med idag fortfarande går att få tag på.

Vilka kommer egentligen skaffa iPhone 8 eller 8 Plus när iPhone X har större skärm än iPhone 8 Plus men i samma storlek som iPhone 8? Det tror inte jag är många då de allra flesta bespetsat sig på att införskaffa en iPhone X. Det Apple antagligen inte har tänkt på är att det kommer bli enormt många som kommer vilja köpa en…

iPhone Edition läcker ut på video - jag listar alla specifikationer

Apple kommer om bara några timmar offentliggöra tre nya iPhones, iPhone 8, 8 Plus och Edition. Nu ser det ut som att den dyraste av dom tre, iPhone Edition, läckt ut i en nio sekunder lång video. 

Det är sedan tidigare klart att telefonen utrustats med en 5,8 tumsskärm (Full HD-upplösning) tillsammans med en OLED-panel. Under huven kommer vi hitta processorn A11 tillsammans med 3 GB RAM och 256 GB inbyggt minne. På baksidan sitter dubbla 12 MP-sensorer och på framsidan finns en 7 MP-sensor tillsammans med en iris-scanner.

I övrigt kommer iPhone Edition få trådlös laddning, IP68-klassning och iOS 11 direkt från start.


Huawei jobbar på mobil med dubbla kameror på fram- och baksidan

Huawei kommer den 16e oktober hålla ett event där företaget förväntas visa upp Mate 10 och Mate 10 Pro. Nu framkommer uppgifter om att tillverkaren kan bli den första att släppa en telefon med fyra kameror. 

Modellen, med kodnamnet "Rhone" sägs få två kameror på baksidan och två på framsidan. Det är oklart hur dessa fungerar, men med lite tur kommer "Rhone" få vidvinkelkameror på båda sidor. Telefonen förväntas också få processorn Kirin 659 och ett 3240 mAh batteri. Det är oklart när Huawei kommer offentliggöra telefonen, men med lite tur presenteras den på samma event som Huawei Mate 10 och Mate 10 Pro.Källa