Krönika: Apple har lyckats riktigt bra med iPhone X - bästa telefonen jag någonsin testat!

Jag trodde inte att jag skulle skriva det här inlägget, speciellt inte om en Apple-produkt. Det här är min krönika om varför jag tycker iPhone X är den bästa mobilen på marknaden just nu! 

Senaste iPhonen jag använde (före iPhone X) var en iPhone 4, en väldigt tråkig telefon i min mening. Men 2017 såg lite speciellt ut på Applefronten, företaget släppte nämligen en smartphone med väldigt små dö-ytor. Självklart ville jag testa ett exemplar av iPhone X, något jag också fick göra. Det är något jag däremot inte skulle ha gjort, jag har nämligen fastnat en smula för iOS.

iOS känns fortfarande en smula instängt mot Android, men det är användarvänligheten som är så fantastiskt bra i iOS och med iPhone X. För att navigera runt i systemet använder du ett gäng svepgester, något som känns mycket bättre än att trycka på dedikerade knappar enligt mig. Telefonen ligger bra i handen och har en bra kamera för att nämna två ytterligare exempel. Dessutom är mobilen otroligt lättnavigerad och erbjuder vattentålighet och trådlös laddning.

Men framförallt är den ruskigt användarvänlig, en funktion som flera av dagens Androidtelefoner saknar.

Kommentarer

Disqus for http-www-mobilanyheter-net-13

Populära inlägg i den här bloggen

Klart: så här ser Xiaomi Mi Mix 2 ut

Här är huvudspecifikationerna för OnePlus 5 - kostar 4000 kronor!

Moto presenterar G5S och G5S Plus