Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från mars 26, 2017

Är det här en officiell bild på HTC U?

HTC presenterade i början på året HTC U Ultra och U Play. HTC berättade samtidigt att man kommer satsa hårt på sin U-serie i framtiden men också släppa färre mobiler i framtiden. Nu har möjligtvis en officiell bild på HTC U påträffats! 

Av bilden att döma kommer HTC U påminna mycket om företagets nuvarande flaggskepp U Ultra. Det eftersom HTC U, precis som U Ultra, ser ut att få en baksida i glas. Dessutom ser det ut som att HTC U kommer få väldigt runda hörn. Troligtvis kommer telefonen ligga skönt i handen. HTC U ser även ut att komma i en röd kulör. Noterbart är avsaknaden av hörlursuttaget, men framförallt av en fingeravtrycksläsare. 
Det skulle vara en smärre chock om HTC U inte får en fingeravtrycksläsare. Det kan dock hända att HTC byggt in läsaren i skärmen, även om jag inte tror det är fallet. HTC U borde presenteras någon fång under den här månaden! 


Källa

Nya supertelefonen från Xiaomi kan få 30 megapixel-kamera!

Xiaomi kommer med allra största sannolikhet presentera sin nya flaggskeppstelefon Mi 6 under ett event den 16e april. Nu har lådan till Mi 6 troligtvis påträffats, en låda som visar huvudspecifikationerna för Mi 6! 

Enligt lådan kommer Xiaomi Mi 6 få en bakre (eller främre) kamera med en upplösning på hela 30 megapixlar. Det kan innebära att Xiaomi storsatsar på kameran i nya Mi 6. Utöver kamerans upplösning kan vi också se att mobilen kommer få en 5,15 tumsskärm med Full HD-upplösning (1080 x 1920 pixlar), processorn Snapdragon 835 med 6 GB RAM med 128 GB inbyggt minne och ett maffigt 4000 mAh batteri.

Xiaomi Mi 6 ser ut att bli ett monster på pappret. Vad tycker ni? Tyck gärna till i kommentarsfältet!

Källa

Ny variant av Samsung Galaxy S8 Plus med dubbla kameror påträffad

Samsung presenterade i onsdags företagets nya satsning på mobilfronten: Samsung Galaxy S8 och S8 Plus. Nu har en ny variant av Samsung Galaxy S8 Plus påträffats på nätet med dubbla kameror! 

Det sades att Samsung skulle göra som Apple gjort och ge Samsung Galaxy S8 Plus två kameror på baksidan. Så blev inte fallet då både Samsung Galaxy S8 och S8 Plus fått en kamera på baksidan. Nu har en telefon med dubbla kameror på baksidan påträffats på nätet med modellnummer SM-G955 - samma modellnummer som Samsung Galaxy S8 Plus har.

Vi ser att telefonen fått dubbla kameror. En intressant detalj är att fingeravtrycksläsaren förhoppningsvis förflyttats till framsidan och sitter under skärmen. Det återstår att se om Samsung presenterar S8 Plus med dubbla kameror, och i sådana fall när Samsung kommer presentera telefonen.


Källa

Android 7.1.1 testas på Xiaomi Mi 5S

För ett tag sedan rapporterade jag om att Xiaomi var i full färd med att testa Android 7.0 Nougat på sina telefoner. Under gårdagen har Xiaomi Mi 5S påträffats körandes Android 7.1.1 i benchmarkprogrammet GFXBench. 


Det såg ut som att Xiaomi skulle gå från Android 6.0.1 Marshmallow till Android 7.0 Nougat. Så blir det alltså inte då Xiaomi förhoppningsvis hoppar till Android 7.1.1 på direkten. Xiaomi brukar inte vara den tillverkaren som får ut uppdateringar först av alla. Detta innebär att vi kan få vänta ett tag till på att Xiaomi börjar rulla ut Android Nougat till sina telefoner och surfplattor!


Källa

Xiaomi offentliggör nya gränssnittet MIUI 9 imorgon bitti

Med MIUI 8.0 medföljde bland annat (äntligen) stöd för svenskt systemspråk. Nu tyder uppgifter på att Xiaomi kommer introducera nästa generations MIUI, version 9.0, under morgondagen. Här är allt du kan behövas veta kring MIUI 9.0!
Det ser ut som att Xiaomi kommer presentera nästa stora steg i företagets gränssnitt MIUI under morgondagen. Enligt uppgifter kommer Xiaomi gjort många förändringar i den nya versionen av MIUI. När en tillverkare skickar med förinstallerade appar går dessa oftast inte att avinstallera. Precis som många andra tillverkare kommer Xiaomi skicka med förinstallerade appar i MIUI 9.0, men dessa ska gå att avinstallera.
MIUI ska också, enligt källor, fått ett läge så att man kan köra två appar sida vid sida på skärmen. I MIUI 8.0 har de telefoner jag testat haft en förkärlek till att blanda svenska och engelska i systemspråk. Jag hoppas Xiaomi fått ordning på det eftersom det i MIUI 8.0 inte är någon större vits att ställa in svenska som systemspråk, då majoriteten…

Då släpps nya supertelefonerna från Xiaomi

Xiaomi kommer med allra största sannolikhet hålla ett event den 11e april, vilket är drygt två veckor bort. Nu har Xiaomi bekräftat att man kommer presentera en ny superlur detta datum. Uppgifter som du inte får missa! 


Naturligtvis är det Xiaomi Mi 6 jag pratar om. Xiaomis CEO Lei Jun har under fredagskvällen bekräftat att man kommer presentera sitt nästa mobilflaggskepp nästa månad. Troligtvis kommer Xiaomi presentera Mi 6 och Mi 6 Plus som sina nästa flaggskeppstelefoner.

Det ser också ut som att en bild på Xiaomi Mi 6 Plus läckt ut på nätet. Likheterna mellan Mi 6 Plus och Mi 5S Plus är många. Det är istället kulören på telefonen som får mest uppmärksamhet. Det ser ut som att Xiaomi kommer släppa Mi 6 Plus i en mörkblå kulör, en helt ny färg för Xiaomis telefoner. Om vi kollar till specifikationerna sägs det att Mi 6 Plus kommer få en 5,7 tumsskärm med Full HD-upplösning (1080 x 1920 pixlar), processorn Snapdragon 835 med 6 GB RAM och antingen 64 eller 128 GB inbyggt minne och en …

Samsung skickar ut uppdatering till Gear-appen

En av de största problem jag haft med Samsung Gear S3 är att klockan inte alltid vill koppla upp mot min mobiltelefon (OnePlus 3 och Xiaomi Mi Note 2). Nu har Samsung skickat ut en uppdatering som ska lösa problemet! 
Det som behövs för att man ska kunna uppdatera appen är att man går in i appens inställningar för att sedan leta rätt på programvaru-uppdateringar. När du startar uppdateringen kommer både Gear-appen och klockan, Samsung Gear S3 Frontier i mitt fall, uppdateras. Utöver att den automatiska uppkopplingen ska blivit mer självständig har Samsung implementerat en funktion som visar tillgängliga urtavlor för Gear-klockorna. 
Uppdateringen fungerar på Gear S3-serien, Gear S2-serien samt även på Gear Fit 2!    
Källa

Moto G5 anländer i blått

Jag har tidigare rapporterat om att Moto G5 läckt ut i nya färgen mörkblått. Nu har Moto smygit ut den nya färgen på telefonen!
Moto väljer att kalla färgen för Sappire Blue och är en mörkblå färg på Moto G5. Den blåa Moto G5:an har fått en svart front medans resteterade delar är i mörkblått.
Färgen finns i dagsläget endast tillgänglig för köp i storbritanien.
Källa

ZTE presenterar Nubia Z17 den 6e april

ZTE Nubia har tidigare avslöjat att man kommer hålla ett event nästa fredag. Nu har ZTE i samarbete med den kände fotbollsprofilen Christiano Ronaldo skickat ut en teaserbild som avslöjar hur telefonen kommer se ut på baksidan! 


Vi ser att mobilen kommer få en unibodykonstruktion i aluminium. Vi ser också att mobilen kommer få dubbla kameror på baksidan, något Ronaldo dessutom bekräftar. I övrigt kommer ZTE Nubia Z17 få en 5,2 tumsskärm med Full HD-upplösning (1080 x 1920 pixlar), dubbla 13 MP-kameror och en octa-core processor med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne.


Källa

Synaptics presenterar FS4600 - fingeravtrycksläsaren som kan placeras under skärmar!

Synaptics har under torsdagskvällen presenterat en ny fingeravtrycksläsare som ska placeras under smartphone- eller tabletskärmar. Sensorn har beteckningen FS4600 och kommer antagligen sitta i många smartphones framöver! 

En av Samsung Galaxy S7:s största akilleshälar ser ut att bli telefonen placering av fingeravtrycksläsare. Enligt MKBHD behöver man hålla mobilen med bägge händer för att nå åt läsaren. Om Samsung inte varit så heta på gröten kanske man kunde väntat en dag till. Synaptics har under torsdagskvällen introducerat nya fingeravtrycksläsaren FS4600 - en läsare som ska kunna placeras under exempelvis Galaxy S8:as display.

Synaptics berättar att läsaren kommer fungera till de allra flesta telefoner som släpps framöver. Företaget nämner däremot inte när den första telefonen med läsare FS4600 kommer finnas tillgänglig på marknaden.
Källa

Samsung berättar mer om kamerorna i nya Galaxy S8!

Samsung presenterade under gårdagen sina flaggskeppstelefoner Samsung Galaxy S8 och S8 Plus. Nu har man släppt mer information om kamerorna som sitter i mobilerna! 
Väldigt många kunder vill idag ersätta kompaktkameror med mobilers kameror. Vi är inte riktigt där ännu, men tillverkarna är på god väg. Samsungs senaste flaggskeppsmobiler Galaxy S8 och S8 Plus har bägge fått bakre 12 MP-kameror med bländartalet f/1.7 och fokusfunktionen Dual Pixel. Den som är påläst ser att skillnaden på pappret är minimala från Galaxy S7:s kameraspecifikationer. Under presentationen var det inte hårdvaran till kamerorna som Samsung tryckte mest på, utan mjukvaran, eller optimeringen på mer lättförklarlig svenska.
Samsung berättade på presentationen att de nya Galaxy-telefonerna framförallt ska ta bättre bilder i mörkret. Samsung Galaxy S7 hade en riktigt bra kamera även att fota med i mörkret, så jag misstänker att Samsung Galaxy S8 fått en kamera utöver det vanliga! Telefonerna ska ha riktigt snabb fok…

Krönika: därför kommer Samsung floppa på nytt!

Samsung Galaxy S8 och S8+ må vara två telefoner med ett lockande yttre. Dessutom ser mobilerna ut att få suveräna kameror och nya gränssnittet Samsung Al. Det finns dock en sak jag tycker Samsung skulle kunnat göra bättre!
Samsung Galaxy S8 och S8+ kommer bägge med Android 7.0. I Android 7.0 Nougat ingår Googles Assistent – Googles motsvarighet till Samsung Bixby. Google Bixby kommer med alla telefoner som uppdateras till 7.0 Nougat, det spelar ingen roll vilket märke telefonen som uppdateras har. Ärligt talat tycker jag att Samsung Bixby är ett steg tillbaka för Samsung. Allt som Bixby kan göra kan Google Assistent också göra. Samsung Bixby kommer förinstallerad på samtliga Galaxy S8- och S8 Plus-telefoner, och tar således upp plats (i det interna minnet) som skulle kunna användas till vettigare saker, som exempelvis fler program.
Denna krönika må låta väldigt negativ. Missuppfatta inte, Samsung Galaxy S8 och S8+ verkar bli otroligt bra smartphones, men media mörkar ofta de saker som…

Xiaomi Mi 6 kan få ögonläsare

Kinesiska Xiaomi ska 11e april hålla event där man förväntas visa upp Xiaomi Mi 6 och Mi 6 Plus – Xiaomis nya flaggskeppstelefoner! Nu säger en källa att mobilerna bland annat kommer utrustade med iris-läsare!
Enligt källan kommer både Xiaomi Mi 6 och Mi 6 få iris-läsare. Samsung presenterade under gårdagen nya flaggskeppen Galaxy S8 och S8+ som erbjuder möjligheten att låsa upp med iris. Källan säger också att telefonerna kommer få konstruktioner bestående i mestadels keramik – ett designspråk vi sett i Xiaomi Mi Mix. Dessutom ska mobilerna bli IP68-klassade men sakna ett 3,5 mm uttag! 

Källa

LG V30 kan få dubbla främre kameror!

LG är en tillverkare som satsar hårt på kamerorna i företagets smartphones. LG V10 hade exempelvis dubbla kameror på framsidan medans LG V20 hade dubbla kameror på baksidan!
Enligt en källa kommer LG:s kommande flaggskepp i V-serien, LG V30, använda sig av dubbla kameror på framsidan. Dessa har troligtvis i uppgift att skapa samma vidvinkel-effekt som LG G6 har fått. Förhoppningsvis kommer man kunna ta riktigt häftiga selfies med LG V30. Som vanligt när det handlar om rykten ska man ta dessa med en nypa salt. Speciellt i det här fallet eftersom LG V30-lanseringen är långt bort just nu.  

Källa

Här är specifikationerna för HTC U!

Tidigare i morse kunde jag rapportera om att HTC antagligen behåller U Ultra som sin top-of-the-line – smartphone för 2017. Istället sägs det att HTC kommer presentera en smartphone vid namn HTC U istället för HTC 11!

HTC har tidigare berättat att man kommer satsa hårt på U-serien, en ny serie smartphones man introducerade i början på året. Nu har HTC U, som tidigare kallats för HTC Ocean, dykt upp i benchmarkprogrammet AnTuTu.
AnTuTu avslöjar att HTC U kommer få en 5,5 tumsskärm med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar) och processorn Snapdragon 835 med 4 GB RAM och 64 GB inbyggt minne. Den bakre kameran har fått upplösningen 16 megapixlar medans den främre kameran fått upplösningen 12 megapixlar. Avslutningsvis avslöjas det att HTC U kommer med Android 7.1.1 Nougat från start. Telefonen förväntas bli presenterad på ett event HTC håller den 11e april!  Källa

Samsung offentliggör Samsung Galaxy S8 och S8+

Samsung har under eftermiddagen offentliggjort Samsung Galaxy S8 och S8 Plus. Två telefoner som sticker ut från mängden smartphones genom att erbjuda mycket skärmyta på sina framsidor!Om vi börjar med Samsung Galaxy S8 är det här en mobil med en 5,8 tumsskärm med Quad HD+ - upplösning (1440 x 2960 pixlar), en upplösning som resulterar i en pixeltäthet på 586 pixlar per tum. Precis som tidigare telefoner från Samsung har Galaxy S8 fått en SUPER AMOLED-panel. Om vi tar en titt under huven hittar vi processorn Snapdragon 835, antingen med 4/64 GB minne eller 6/128 GB minne. Det ser dock ut som at modellen med 4 GB RAM och 64 GB minne kommer hit.Den bakre kameran har fått en upplösning på 12 megapixlar med bländartalet f/1.7, dessutom kan kameran spela in video i 1000 FPS. Den främre kameran har istället fått en uppösning på 8 megapixlar med bländartalet f/1.7. I övrigt har Galaxy S8 fått en iris-läsare, en fingeravtrycksläsare (monterad på enhetens baksida) och ett 3000 mAh batteri med…

Elgiganten listar Samsung Galaxy S8 och S8 Plus!

Klockan 17:00 ikväll kommer Samsung offentliggöra sina nya telefoner Samsung Galaxy S8 och S8 Plus. Under min praktikperiod på Elgiganten PhoneHouse i Huddinge upptäckte vi att Elgiganten redan listat upp telefonerna för beställning därav nästan vara först på marknaden med att sälja dessa!
Telefonerna kommer i färgerna svart, silver och gray. Samsung Galaxy S8 kommer få beteckningen SM-G950F medans Galaxy S8 Plus får beteckningen SM-G955F. Samsung Galaxy S8 Plus inte kommer skrivas med ett plustecken, utan med bokstäver istället.Det här indikerar att telefonerna kommer börja skickas ut redan imorgon till de svenska grossisterna. Samsung satsar hårt på att få ut sina nya flaggskepp så fort som möjligt. Galaxy S8 och S8 Plus blir förhoppningsvis tillgängliga i butik inom en vecka från och med idag! 


Så här fungerar Bixby på Samsung Galaxy S8!

Samsung kommer klockan 17:00 (svensk tid) offentliggöra Galaxy S8 och S8+. Nu kan det sista ryktet passerat. Denna gång är det en källa som säger sig veta hur Bixby fungerar på telefonerna!
Enligt källan kommer Samsung Bixby ha en detikerad knapp placerad någonstans på Galaxy S8 och S8+. För att aktivera Samsung nya, smarta röstassist ska man antingen säga "Bixby" eller trycka ned den dedikerade knappen. Likheterna med Apples Siri och Google Now kommer vara många. Med Samsung Bixby ska du kunna få svar på dina frågor, ställa in olika kommandon och öppna program!


Källa

Ny snabbladdning ska ladda Galaxy S8 och S8+ från 0 - 100% på 20 minuter

Samsung kommer klockan 17:00 idag introducera nya smaskigheter för oss mobil-intresserade! Den koreanska jätten kommer introducera två nya mobiltelefoner; Samsung Galaxy S8 och S8+!

Nu har ett av dem sista ryktena inkommit. Enligt en källa har Samsung arbetat på en ny snabbladdningsteknik till Samsung Galaxy S8 och S8+. Enligt källan kommer Samsung kalla tekniken för S Charge+. S Charge+ ska ladda mobilernas batterier från tomt till fullt på 20 minuter. Den snabbaste snabbladdningen som finns ute på marknaden just nu är OnePlus Dash Charge, en teknik som laddar upp en OnePlus 3 eller 3T från 0 – 64% på dryga halvtimmen.  
Källa

HTC:s flopp blir företagets flaggskepp 2017!

HTC U Ultra är en telefon som minst sagt inte fått bra omdöme från media. Många tycker att HTC U Ultra inte har något extra mot sina konkurrenter att erbjuda till sitt höga pris. Det så beryktade flaggskeppet HTC Ocean verkar dock inte bli HTC:s nya flaggskeppstelefon.
Enligt källan kommer HTC Ocean kallas för HTC U och ska alltså inte bli HTC:s nya flaggskepp. Enligt Evan Blass kommer HTC U få en 5,5 tumsskärm med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar), processorn Snapdragon 835 tillsammans med 4 GB RAM och 32 GB inbyggt minne. Den bakre kameran ska ha fått upplösningen 16 megapixlar medans den främre kameran fått en upplösning på 12 megapixlar.
Som ni ser kommer många specifikationer ligga i high-end klass. Däremot kommer U med allra största sannolikhet få mindre yttermått än U Ultra, så i slutänden kanske det handlar om vilken storlek man vill ha på telefonen!   

Källa

Brist på komponent hotar att försena Samsung Galaxy S8 och S8+

Det kom förra veckan fram att amerikanska Qualcomm förhindrar Samsung att använda sitt egna Exynos-chipp i sina smartphones. Istället sade Qualcomm att Samsung behöver använda deras chipp om de ska ha ett fortsatt samarbete!
Detta innebär antagligen att Samsung kommer vara tvungna att använda sig av processorn Snapdragon 835 i samtliga exemplar av Samsung Galaxy S8 och S8+. Samsung förväntas sälja fler telefoner än vad Qualcomm hinner med att tillverka Snapdragon 835-processorer. Om detta är fallet får Samsung göra som Apple brukar göra genom att skicka ut telefonerna i omgångar till kunder som beställt en Galaxy S8 eller S8+. Samsung Galaxy S8 och S8+ presenteras under morgondagen!  

Källa

Huawei bekräftar: Huawei P9 och Honor 8 kommer inte uppdateras till EMUI 5.1 och Android 7.1

Huawei P9 och Honor 8 har bägge fått Android 7.0 Nougat med Huaweis gränssnitt EMUI 5.0 installerat. En tipsare har frågat Huawei om man kommer uppdatera P9 till EMUI 5.1 och Android 7.1, men fick ett nej till svar.
Det betyder att Huawei P9 och Honor 8-ägare går miste om ett gäng nya funktioner som EMUI 5.1 och Android 7.1 erbjuder. EMUI 5.1 erbjuder exempelvis ett mer rent utseende på applikationerna. Android 7.1 kommer å andra sidan med en del buggfixar från 7.0 Nougat. Huaweis beslut att inte uppdatera Honor 8 och P9 till Android 7.1 och EMUI 5.1 kan innebära att man slutar uppdatera enheterna, men jag tror inte så är fallet eftersom Honor 8 och Huawei P9 är relativt nya telefoner!  


Tack för tipset Magnus! 

Jag gör en unboxing på Fitbit Alta HR!

Fitbit satsar verkligen hårt på sin nya produkt Alta HR. Så pass hårt att man bjöd in media för att prata mer om Alta HR:s huvudfokus: sömn. Det är tack vare en pulsmätare som Fitbit Alta HR kan ta sömnmätning till en helt ny nivå! I det här inlägget gör jag en unboxing på Alta HR!


På lådans framsida finner vi högst upp en Fitbit Alta HR-logga följt av en produktbild på armbandet samt huvudspecifikationerna. Bland specifikationerna nämns det att Alta HR fått en pulsmätare och utbytbara armband (alla armband till Alta fungerar även till Alta HR). Det nämns också att man kan ta emot notiser från sin Apple, Android eller Windows Phone-smartphone. Sist men inte minst nämns det att Alta HR har en sömnfunktion som mäter din sömn.

Den högra långsidan består återigen av en produktbild och en Fitbit-logga. Produktbilden visar att Alta HR kan mäta dina steg. På den vänstra långsidan berättar Fitbit att Alta HR fått ett armband som är justerbart, så att du ska kunna ställa in den storlek som pass…

Är det här en ny, slimmad smartphone?

Andy Rubin, ursprungsgrundare till det gigantiska operativsystemet Android kommer enligt källor presentera en ny smartphone med mycket skärmyta på framsidan. Nu inkommer uppgifter om när Rubin kan tänkas presentera telefonen!

Det är självaste grundaren till Android, Andy Rubin, som sägs presentera en smartphone som har något gemensamt med LG G6 och Xiaomi Mi Mix: en telefon med slimmade yttermått. Nu har en okänd telefon påträffats på bild. En telefon som antagligen också är den Rubin kommer visa upp. Telefonen på bilden påminner en hel del om Xiaomi Mi Mix. Xiaomi anpassar sitt gränssnitt MIUI hårt efter egen smak. Andy Rubins telefon ska istället vara raka motsatsen då mobilen sägs köra en ren version av Android 7.1 Nougat. Enligt uppgifter kommer Rubin offentliggöra telefonen ”inom de kommande månaderna”.  


Källa

Här är Samsung Galaxy S8 från många vinklar!

Under morgondagen kommer Samsung hålla ett event där man förväntas visa upp nya flaggskeppen Samsung Galaxy S8 och S8+. Nu har en källa tagit och sammansatt alla ryktesbilder på Galaxy S8 till en enda bild!

På framsidan ser vi att mobilen kommer få en mycket stor screen-to-body ratio. Typiskt för Samsung på senare år är att göra flaggskeppens display-långsidor kurvade, något båda S8-modeller ser ut att få ta del av. Baksidan på mobilerna påminner mycket om den baksida vi hittar hos Samsung Galaxy S7 Edge. Samsung Galaxy S8 kommer få en baksida i glas, en pulsmätare och en kamera med tillhörande LED-blixt placerad på baksidan. Det som kommer skilja S7:ans och S8:ans baksidor åt är att S8:an ser ut att få en fingeravtrycksläsare placerad där också. Slutligen ser vi att mobilerna kommer få kombinerade volymknappar och en av/på – knapp!
Got a zillion pics + a few tidbits on the #GalaxyS8 + #GalaxyS8Plus for you - 5 colors confirmed, all official shots https://t.co/1TpCzdcJUZpic.twitter.c…

Ny bild visar hur irisläsaren fungerar på Samsung Galaxy S8

Samsung kommer 29e mars byta ut alla spekulationer till fakta. Mycket material har dock läckt ut i förtid, och Samsung har inte lyckats särskilt bra med att hålla telefonerna borta från läckor!

Nu har en produktbild som visar hur iris-läsaren till telefonerna fungerar. Vi ser att telefonen på bilden registrerar irisen i ögat så fort man trycker igång telefonen. Förhoppningsvis inkluderar Samsung en teknik som låser upp telefonerna snabbare än du hinner blinka. Det återstår däremot att se!

Källa

Huaweis Mi Mix-utmanare kan komma att presenteras redan 5e april!

Huawei Honor har sedan tidigare avslöjat att man kommer hålla ett event den 5e april. De senaste uppgifterna tyder på att Huawei kommer introducera Honor V9 för den europeiska marknaden!
Huawei Honor har under måndagseftermiddagen skickat ut en teaserinbjudan med texten ”New Honor Incoming!”, vilket betyder att Huawei Honor snart kommer presentera en ny telefon. Eftersom Honor skriver att man kommer presentera en ny smartphone så tror jag att man kommer presentera en utmanare till kantlösa Xiaomi Mi Mix. Jag tror det eftersom Huawei för några dagar sedan avslöjade att man kommer presentera en utmanare till Xiaomi Mi Mix i framtiden!
Det saknas detaljer kring en eventuell utmanare till Xiaomi Mi Mix, men jag tror i alla fall att Huaweis nya smartphone kommer med en fingeravtrycksläsare från svenska Fingerprint Cards! 
Källa

Samsung Galaxy S8 fastnar i AnTuTu

Samsung kommer i övermorgon offentliggöra Galaxy S8 och S8+. Nu har den mindre av de två, Galaxy S8, fastnat i benchmarkprogrammet AnTuTu!
AnTuTu bekräftar att Samsung Galaxy S8 kommer med en Snapdragon 835-processor tillsammans med 4 GB RAM. Det betyder att modellen med Snapdragon 835 inte får 6 GB RAM som det tidigare sades. 
Vi får istället hoppas på att Exynos-varianten av mobilen får 6 GB RAM. Vi ser vidare att den bakre kameran kommer få en upplösning på 12 megapixlar medans den främre kameran kommer få en upplösning på 8 megapixlar. En udda detalj är att skärmupplösningen uppges till 1080 x 1920 pixlar. Med allra största sannolikhet kommer telefonen använda sig av Quad HD+ - upplösning. Telefonen kommer slutligtvis med Android 7.0 Nougat från start.Källa

Skaltillverkare visar upp skal till Samsung Galaxy S8!

I övermorgon kommer Samsung offentliggöra företagets två nya flaggskepp Galaxy S8 och S8+. Fram tills dess får vi räkna med en hel del läckor. Nu har en skalltillverkare råkat publicera en bild på S8 i förtid. 
Det är tillverkaren VRS Design som publicerat bilderna. Vi ser, precis som jag skrivit tidigare, att Samsung Galaxy S8 kommer få mycket skärmyta på framsidan. Dessutom ser vi att mobilen kommer få tillhörande iris-läsare och en display som sluttar ned längs enhetens långsidor. Vi ser också att Samsung kommer placera fingeravtrycksläsaren på telefonens baksida (till vänster om kameran).

Källa

Benjamin Geskin släpper nya bilder på Samsung Galaxy S8 och S8+

Samsung kommer i övermorgon offentliggöra nya flaggskeppen Samsung Galaxy S8 och S8+. Nu har konceptskaparen Benjamin Geskin varit i farten och skapat konceptbilder för Samsung Galaxy S8!
Om vi börjar med att ta en titt på bilden där Galaxy S8 och S8+ ställs mot iPhone 7 och 7 Plus ser vi att iPhone 7 (4,7”) är den minsta av dem fyra följt av Samsung Galaxy S8 (5,8”), iPhone 7 Plus (5,5”) och Samsung Galaxy S8+ (6,2”). Det bevisar verkligen att Samsung gjort ett bra jobb med yttermåtten!
I den andra bilden har Geskin lagt Samsung Galaxy S8 sida vid sida mot iPhone 7 då en film spelas upp. Här ser vi återigen hur bra screen-to-body ratio Samsungs nya flaggskepp kommer få, speciellt mot en iPhone 7 som har en mycket stor sorgkant runt displayen! 

Källa

Är det här baksidan på Xiaomi Mi 6?

Jag kunde här om dagen rapportera om att en suddig bild på Xiaomis kommande flaggskepp Mi 6 hade påträffats oå nätet. Nu har ännu en bild påträffats på baksidan av telefonen!
Dagens bild visar, precis som lördagens bild, en telefon som fått dubbla kameror på baksidan och en baksida bestående av glas. Ett glas som sluttae ner längs telefonens långsidor. Xiaomi Mi 6 kommer med allra största sannolikhet få en 5,15" skärm med Full HD-upplösning, processorn Snapdragon 835 med 4 eller 6 GB RAM och dubbla 12 MP-kameror. Telefonen kommer med allra störata sannolikhet presenteras 11 April.

Källa