Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från maj 7, 2017

Specifikationerna till Moto X (2017) påträffas på nätet

Moto kommer inom kort offentliggöra företagets nya serie smartphones för 2017. Här förväntas telefonerna Moto Z2, Z2 Play, Moto E4, E4 Plus och årets upplaga av Moto X presenteras. Nu har specifikationerna påträffats till Moto X (2017). 


Den läckta PowerPointen avslöjar att den nya versionen av Moto X kommer få en 5,5 tumsskärm med Full HD-upplösning (1080 x 1920 pixlar). Under huven finner vi processorn Snapdragon 660 tillsammans med 4 GB RAM och 64 GB minne. Telefonen kommer få ett 3800

Är det här fotografiet taget med Xiaomi Mi Max 2?

Xiaomi kommer med allra största sannolikhet offentliggöra nya mellanklass​-mobilen Mi Max 2 snart. Nu kan ett fotografi taget med mobilen ha påträffats på nätet.
Av bilden att döma kommer Mi Max 2 få en bakre kamera med en hög upplösning. Det eftersom bilden nedan ser ut att vara väldigt högupplöst. Enligt tidigare källor ska den bakre kameran fått en upplösning på 12 megapixlar medans den främre kameran ska ha fått en upplösning på 5 megapixlar. Xiaomi Mi Max 2 sägs få en 6,4 tumsskärm med Full HD-upplösning (1080 x 1920 pixlar). 
Under huven sägs Max 2 få processorn Snapdragon 660 tillsammans med 4 GB RAM och 128 GB inbyggt minne.
I övrigt sägs det att Mi Max 2 kommer få ett 5000 mAh med stöd för Quick Charge 4.0, en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan, en USB Type C-kontakt och Android O från start. Den sista detaljer tyder på att Xiaomi kommer offentliggöra Max 2 någon gång på höstkanten.

Källa

Huawei introducerar Mate 9 Pro i två nya färger

Huawei har nyligen presenterat förra årets flaggskeppstelefon Mate 9 Pro i två nya färger; blått och rött. 

Huawei Mate 9 Pro Agate Red har fått en baksida i rött medans framsidan istället är svart. Ramen som löper längs med telefonen är liksom baksidan också i rött. 
Huawei Mate 9 Pro Tapaz Blue har istället fått en baksida och ram i blått, medans framsidan är i svart. 
De nya upplagorna av Mate 9 Pro har fått samma specifikationer som den "gamla" upplagan av mobilen. Vilket bland annat innefattar en 5,5 tumsskärm med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar) med Huaweis egna processor Kirin 960 med 6 GB RAM.


Källa

ASUS kan släppa tre Zenfone 4 - telefoner samtidigt

Jag rapporterade för ett par dagar sedan om att ASUS snart kan komma att visa upp sin nya serie smartphones, Zenfone 4 – serien. Nu påstår källan Notebookitaliaatt Zenfone 4 kommer lanseras i tre varianter. 
Enligt källan kommer ASUS presentera tre telefoner i Zenfone 4 – serien. Enligt källan kommer det handla om en Zenfone 4, en Zenfone 4 Max och en Zenfone 4S. Jag känner dock tveksam till att ASUS skippar att presentera en deluxeversion av Zenfone 4. 
Enligt tidigare uppgifter kommer ASUS Zenfone 4 Max få en 5,5 tumsskärm med Full HD-upplösning (1080 x 1920 pixlar). Under huven sägs det att telefonen kommer få ett 5000 mAh batteri och en fingeravtrycksläsare inbäddad i hemknappen. 
Källa

HTC släpper ny teaservideo för U 11

HTC kommer den 16e maj, alltså om fyra dagar, offentliggöra sitt nya flaggskepp HTC U 11 då spekulationer äntligen byts ut mot fakta. Nu har företaget släppt en ny teaservideo som antyder på att U 11 kommer få en funktion som ännu inte finns i en smartphone. 
Enligt Androidauthority kommer HTC U 11 kunna spela in video i 360 grader. Detta är baserat på den teaservideo som HTC släppte under gårdagen. Det innebär antagligen att den bakre- och främre kameran samarbetar för att få till 360 – effekten.
Källa

LG står för hårdvaran till Pixel 3-serien

Google:s Pixel 2-serie är knappt tre månader bort om Google följer sitt traditionsenliga mönster. Det stoppar dock inte källan PhoneArenavadnästa års Pixel-upplag(or) kan komma att erbjuda. 
Enligt PhoneArena kommer LG ansvara för hårdvaran i Pixel 3 – telefonerna. LG har hittills varit med och utvecklat Nexus 4, 5 och 5X. Samtliga har gått hem hos Androidnördar utspridda över hela världen. Om LG är en tillverkare som kommer vara med i utvecklingen av Pixel 3 – serien kan företaget förhoppningsvis räkna med en rejäl skjuts uppåt på mobilmarknaden! 
Källa

Senaste skvallret menar att OnePlus 5 kommer i tre färgval

En telefon som snart kommer presenteras är OnePlus nya flaggskepp OnePlus 5. Nu har en bild påträffats i det vilda. Av bilden att döma kommer OnePlus 5 komma i ett gäng färgsprakandefärger. 
Enligt källan kommer OnePlus 5 bli tillgänglig i blått, beige och rött. Av bilden att döma kommer OnePlus 5 få dubbla kameror med en tillhörande OnePlus-logga på baksidan. Enligt tidigare källor kommer

OPPO Find 9 får större skärmyta än Samsung Galaxy S8 enligt utsago

OPPO presenterade den senaste Find – telefonen Find 7 år 2014. OPPO har ännu inte presenterat någon uppföljare till telefonen. Nu sägs det att OPPO tillslut snart kommer presentera uppföljaren Find 9. 
Enligt GizmoChina kommer OPPO Find 9 få en ännu större skärmyta (screen-to-bodyratio) mot exempelvis Samsung Galaxy S8 och S8+. Enligt tidigare uppgifter kommer Find 9 få en 5,5 tums Quad HD-display. Under huven ser det ut som att vi hittar processorn Snapdragon 835 med antingen 4/64 eller 6/128 GB minne. Den bakre kameran sägs få en upplösning på 21 megapixlar. Det är inte helt omöjligt att fingeravtrycksläsaren i telefonen kommer från svenska Fingerprint Cards! 

Källa

ZTE Nubia Z17 påträffas i benchmarkprogram

Jag rapporterade i måndags om att ZTE Nubia:s nya smartphone Z17 hade påträffats i det vilda. Nu har telefonen påträffats på nytt. Den här gången i benchmarkprogrammetAnTuTu. 
Det bekräftas att Nubia Z17 kommer få en Full HD-upplöst display (1080 x 1920 pixlar). Under huven hittar vi processorn Snapdragon 835, antingen med 6/128 GB minne eller 8/128 GB inbyggt minne. Telefonen kommer med en bakre 12 MP-kamera och Android 7.1.1 Nougat från start. 
Något som inte nämns, men som troligtvis kommer finnas med ombord är en fingeravtrycksläsare och en USB Type C-kontakt. 
Källa

ASUS arbetar på Zenfone 4-serien

Det har under kvällen avslöjats att ASUS är i full färd med att utveckla en uppföljare till telefonen Zenfone 3 Max. Detta innebär (förhoppningsvis) att ASUS håller på att utveckla hela Zenfone 4-serien. 
Inga specifikationer nämns, men antagligen kommer Zenfone 4-seriens smartphones vara lite bättre än sina föregångare på till exempel prestandan. Förhoppningsvis kommer ASUS presentera den nya Zenfone 4-serien någon gång i sommar. Jag återkommer om flera rykten dyker upp framöver. 
Källa

Nya Samsung Galaxy J3 är nära

För ett tag sedan läckte 2017 års upplaga av SamsungGalaxy J3 ut på nätet. Nu har mobilen påträffats hos FCC, något som innebär att Samsung kommer visa upp mobilen när som helst!  
Det är möjligt att Samsung kommer visa upp 2017 års upplagor av Galaxy J5 och J7 också. Informationen kring vilka specifikationer årets upplaga av Galaxy J3 kommer få är knäpphändig, men det ser ut som att mobilen kommer få 2 GB RAM och en quad-core processor. Telefonen ska också köra Android 7.0 Nougat från start. 

OnePlus 5 fastnar i benchmarkprogram - presterar bättre än Samsung Galaxy S8

Kanske börjar det bli tjatigt, men faktum är att OnePlus med allra största sannolikhet snart kommer introducera sitt nya flaggskepp OnePlus 5 väldigt snart. 
Vi har under dagen fått ännu större bevis för detta då OnePlus 5 fastnat i benchmarkprogrammet GFXBench. Benchmarkprogrammet listar poängen 1963 (single-core) och 6687 (multi-core), en poäng som både är högre än Samsung Galaxy S8:as och Xperia XZ:s respektive poäng. OnePlus 5 kommer med största sannoliket få chippet Snapdragon 835 tillsammans med 8 GB RAM. 
Källa

Konceptvideo fastnar på OnePlus 5

Ryktena duggar just nu tätt kring OnePlus kommande flaggskepp OnePlus 5. Telefonen är inte alls långt bort från lansering och därför dyker många påstådda bilder och specifikationer upp på telefonen. 
Nu har en filmsnutt på ungefär en minut påträffats. Videosnutten visar att OnePlus 5 kommer få dubbla kameror på baksidan och en konstruktion i glas och aluminium. På framsidan ser det ut som att OnePlus 5 kommer få en fingeravtrycksläsare och en display som täcker en stor del av framsidan. Om detta är fallet kommer OnePlus 5 antagligen använda något annat format än de 16:9-format som är standard för dagens smartphones. 
Observera att denna video är en konceptvideo. 

Källa