Fortsätt till huvudinnehåll

Inlägg

Visar inlägg från juli 16, 2017

Nu byter Mobilanyheter slogan!

Mobilanyheter har sedan starten i mars 2016 drivits av en och samma person, Rasmus Hellmyrs. Jag har sedan dess testat ett gäng slogans men nu har jag bestämt mig för att köra på sloganen "By Rasmus Hellmyrs". 
De flesta av mina konkurrenter har flera anställda och är företag. Min sida drivs å andra sidan av en ensam privatperson och är inte ett stort företaget. Dagens mobilsidor påminner mycket om varandra idag och med den nya sloganen har jag tänkt att folk som kommer in ska komma ihåg sloganen (och således komma ihåg webbadressen). Förhoppningsvis ska jag kunna jobba med detta i framtiden då sidvyerna växer för var dag som går, och tala då inte om kommentarsfältet som blivit ett av Sveriges mest trafikerade på en mobilsida som denna. 
Vi ses vid nästa inlägg! :) 


LG börjar skicka ut Nougat till LG G4

LG har dem sista åren varit duktiga på att uppdatera inte bara nya telefoner, utan också äldre häckar. Så när LG meddelade i början på året att man inte skulle uppdatera LG G4, tillverkarens flaggskepp för 2015, blev det många upprörda miner.
Efter vilda protester ändrade LG sitt beslut till att man skulle uppdatera LG G4 till Android 7.0. Under lördagen har LG börjat skicka ut Android 7.0 Nougat till koreanska exemplar av telefonen. Med Android 7.0 ingår bland annat ett bättre Doze-läge. Android 7.0 Nougat lär inte vara allt för långt bort till svenska exemplar av G4.  

Källa

Meizu Pro 7 fastnar i TENAA

Meizu kommer den 26e juli hålla event där man förväntas visa upp en telefon med dubbla skärmar. Under torsdagseftermiddagen har de flesta specifikationerna bytts ut mot fakta då ett gäng bilder och specifikationer läckt ut från den kinesiska sidan TENAA. 

Vi kan klart och tydligt se på bilden nedan att Meizu Pro 7 kommer skeppas med en "vanlig" display på framsidan och en sekundär display på baksidan (som antagligen kommer visa notiser etc). Vi ser också att Pro 7 utrustats med dubbla 12 MP-sensorer på baksidan. 
Det har också bekräftats att Pro 7 är utrustad med en primär 5,2 tumsskärm med Full HD-upplösning, processorn MediaTek Helio X30 tillsammans med 4 GB RAM och dubbla 12 MP-kameror på telefonens baksida.
Källa

Samsung Galaxy Note 8 får helt ny kamerateknik - kan zooma in 3x på optiskt vis

Samsung tog för ett tag sedan patent på en kamerateknik utvecklad av företaget själva. Gissningsvis kommer den koreanska jätten använda sig av kameratekniken i flaggskeppet Galaxy Note 8.
Det är än så länge oklart hur Samsungs egna kamerateknik kommer att fungera. Enligt rykten kommer Galaxy Note 8 vara utrustad med dubbla kameror på baksidan, dubbla kameror som inte ska kunna zooma in 2x på optiskt vis, utan 3x. Det skulle i sådana fall innebära att Samsung Galaxy Note 8 skulle bli världens första mobiltelefon med så mycket zoomkapacitet. 

OBS: detta är bara ett rykte! 

Källa

Guldfärgad Nokia 8 fångad i det vilda

Jag skrev här om dagen att Nokia troligtvis skulle ha presenterat flaggskeppet Nokia 8 under gårdagen. Så blev dock inte fallet utan det avslöjades istället av VD:n på HDM fått kicken.
Nokia 8 har tidigare läckt ut i både blått och silver. Under dagen har telefonen påträffats i ännu en färg: guld. Den guldiga varianten av Nokia 8 ser enligt mig riktigt exklusiv ut och det skulle inte förvåna mig om HDM släpper en Nokia 8 ”Gold-Edition” i begränsad upplaga. Färgen tycker jag är riktigt snygg och jag skulle gärna önska att den får samma fina guldiga färg på framsidan.
Det återstår att se när HDM kommer presentera Nokia 8. Förhoppningsvis är en lansering inte långt bort.


Tack för tipset "Läderlappen"                                                                                                                                 Källa

Såhär ser Samsung Galaxy Note 8 ut enligt senaste skvallret

Samsung avslöjade under gårdagen att man kommer offentliggöra Galaxy Note 8 på ett event den 23e augusti. Fram tills dess kommer vi säkert få se en och annan läckt bild på mobilen. Nu kan en av de första bilderna ha fångats på mobilen.
Av bilden nedan att döma kommer Samsung Galaxy Note 8 få Samsungs Infinity Display, vilket i praktiken innebär att mobilen kommer få minimala skärmramar runt skärmen. På baksidan av luren finner vi de dubbla kamerorna med tillhörande LED-blixt. Här finner vi också en fingeravtrycksläsare placerad bredvid kamerorna.
Källa

ASUS skickar ut teaserbilder för kameran i Zenfone 4

ASUS kommer hålla ett event den 21a september där man förväntas presentera uppföljaren till förra årets populära Zenfone 3. Under dagen har ASUS börjat skicka ut teaserbilder för vad som troligtvis kommer bli företagets nya mellanklassare.

Av bilderna nedan att döma kommer ASUS Zenfone 4 skeppas med en vidvinkel-kamera. Det går att tyda med hjälp av textstycket ”Time to see MORE” men också ”Time to seemore than ONE”. Detta innebär att ASUS Zenfone 4 kommer få en kamera som liknar den i LG:s flaggskeppsmobiler.
 Den 21a september smäller det! 
Källa

Rykte: Moto Z2 Force får ett 2730 mAh batteri

När Moto förra året presenterade Moto Z Force var en av mobils största styrkor det enorma batteri som Moto utrustat mobilen med. Moto Z2 Force sägs istället få ett markant mindre 2730 mAh batteri – för att Moto vill göra mobilen en millimeter tunnare.
Det skulle innebära att Moto Z2 Force kommer bli 6 mm tunn att jämföra med fjolårets Moto Z Force som är 7 mm tunn. Enligt källor kommer Moto banta batterikapaciteten från 3500 mAh i Z Force till 2730 mAh i nya Moto Z2 Force. Om denna uppgift visar sig stämma är risken stor att Moto Z2 Force kommer sakna ett hörlursuttag, men det återstår att se.
Moto Z2 Force visas troligtvis upp på Moto:s event på tisdag.

Källa

Samsung bjuder in till Galaxy Note 8-event

Det har under en längre tid spekulerats om när Samsung kan komma att offentliggöra uppföljaren till bombtelefonen Galaxy Note 8. Under torsdagsnatten har vi fått ett svar från Samsung.
Samsung har nyligen lagt upp en bild på sin Facebooksida som indikerar att man kommer presentera en produkt med tillhörande penna den 23e augusti. De som kollar Mobilanyheter regelbundet vet att jag på senare tid skrivit om att Samsung troligtvis kommer presentera Galaxy Note 8 just den 23e augusti, något som nu bekräftats av Samsung.
Av bilden nedan att döma kommer Samsung Galaxy Note 8 få större dö-ytor än Galaxy S8 och S8+ på ovan- och undersidan av displayen. Om vi har tur får Note 8 lika små bezels som S8 och S8+, men det återstår att se.

Källa

LG presenterar Q8 - 5,2 tummare med toppspecifikationer

Många har efterfrågat en telefon som kunde ha en liten formfaktor men samtidigt rymma flaggskeppsspecifikationer. Detta är inget vi sett sedan Sony presenterade Xperia Z5 Compact hösten 2015. Nu har LG däremot tagit ett rejält lyft i mina ögon. 

LG Q6 har fått en konstruktion i aluminium och glas. På framsidan finner vi en 5,2 tumsskärm med Quad HD-upplösning och en extraskärm på toppen, precis som i LG V20. Under huven hittar vi processorn Snapdragon 820 tillsammans med 4 GB RAM och 32 GB inbyggt minne (som naturligtvis kan utökas med minneskort). Luren mäter 149 x 71.9 x 8 mm vilket bland annat innebär att den är 8 millimeter tunn.

På baksidan finner vi två 13 MP-kameror som kan kombinera ihop en vidvinkelbild upp till 135 grader. Den främre kameran har fått en upplösning på 8 megapixel. I övrigt har LG Q8 utrustats med en fingeravtrycksläsare, IP67-klassning och ett 3000 mAh batteri. Telefonen kommer med Android 7.1.1 förinstallerat.

Pris- och tillgänglighet är oklart.

Källa

Moto börjar skicka ut Android 7.1.1 Nougat till Moto Z

Moto Z kör i princip Vanilla-Android. Trots det har Moto haft stora problem med att få ut uppdateringen till företagets nuvarande flaggskepp Moto Z. Under dagen har Moto äntligen börjat skicka ut uppdateringen till Moto Z-telefoner runtom välden. 

Android 7.1.1 Nougat skiljer sig inte särskilt mycket från Android 7.0. Android 7.1.1 innehåller mest buggfixar från Android 7.0 Nougat. Batterifunktionen Doze-on-the-go ska också blivit förbättrat. Moto har inget svar på när man tänker uppdatera svenska exemplar av telefonen till 7.1.1, men förhoppningsvis blir det inom kort!

Källa

Android Wear 2.0 rullas nu ut till ASUS ZenWatch 2

ASUS påbörjade under gårdagen utrullningen av Android Wear 2.0 till företagets nyaste smartklocka ZenWatch 3. Under onsdagseftermiddagen har ASUS meddelat att man dessutom börjat rulla ut samma uppdatering till ZenWatch 2. 

Med bland nyheterna finns bland annat en förbättrad applåda och ett intrigerat tangentbord direkt i klockans system. Android Wear 2.0 ska även ha blivit stabilare i jämförelse med Android Wear 1.0. Det är än så länge oklart om någon i Sverige fått Wear 2.0-uppdateringen till sin ZenWatch 2. Om inte lär uppdateringen i alla fall inte vara långt bort.


Källa

Fibit arbetar på smartklocka - presenteras senare i höst

Efter Fitbits uppköp av Pebble har det spekulerats om att Fitbit kommer presentera en smartklocka. Nu har VD:n i företaget, James Park, gått ut och sagt att så faktiskt är fallet. Snart kommer vi alltså få se Fitbits första smartklocka. 

I sann Fitbit-anda kommer klockan inte vara fullproppad med diverse finesser utan ge en bra upplevelse allmänt. Park nämner exempelvis av klockan inte utrustats med 4GB utan ett strömsnål GPS istället. Fitbit satsar hårt på batteriområdet i sina aktivitetsarmband, så jag misstänker att man kommer göra detsamma med sin smartklocka. 
Något jag gnällt på tidigare är att företagets aktivitetsarmband inte kan ta emot samtliga aviseringar utan bara meddelande- och telefonaviseringar, något som förhoppningsvis löst sig med smartklockan.


Källa

Hemsida för Nokia 8 dyker upp - avslöjar att telefonen presenteras under morgondagen

Jag har tidigare rapporterat om att Nokia skulle hålla ett event den 31a juli där företaget bland annat kanske skulle introducera en flaggskeppsmobil. Nu har en slide som Nokia lagt upp av misstag avslöjat någonting helt annat. 

Hemsidan avslöjar att Nokia redan under morgondagen kommer offentliggöra flaggskeppsmobilen Nokia 8. Precis som jag rapporterat om kommer Nokia 8 få stora dö-ytor på framsidan och samtliga knappar utanför skärmen, inklusive fingeravtrycksläsaren som ser ut att bli placerad på mobilens framsida.

Enligt tidigare uppgifter kommer Nokia 8 skeppas med en 5,3 tumsskärm med Quad HD-upplösning, processorn Snapdragon 835 samt dubbla 13 MP-kameror med Zeiss-optik.

Uppdate: enligt flera källor är bilden falsk. Det innebär mest sannolikt att Nokia 8 presenteras vid senare skede.

Källa

Klart: LG V30 får 4 GB RAM, kommer inte med Android 8.0 Oreo

LG kommer i slutet av augusti offentliggöra nya flaggskeppet LG V30. Nu har telefonen åkt fast i benchmarkprogrammet GFXBench, ett benchmarkprogram som avslöjar hur mycket RAM V30 utrustats med samt vilken Androidversionen luren kommer med. 

Det avslöjas att LG V30:s prestanda kommer bestå av processorn Snapdragon 835 med 4 GB arbetsminne. I och med denna "klena" prestanda är chansen stor att V30 kommer till Sverige eftersom de till exempel tog in budgetvarianten av det nuvarande flaggskeppet LG G6 till Sverige. I benchmarkprogrammet avslöjas det också att V30 kommer med Android 7.1.2 Nougat förinstallerat.

Källa


Officiella bilder läcker på Xiaomi 5X

Xiaomi kommer ned största sannolikhet offentliggöra företagets första mobil i X-serien den 26e juli. Men redan nu har ett gäng officiella bilder påträffats på enheten, bilder som bland annat visar att mobilen utrustats med dubbla kameror. Det ser ut som att Xiaomi 5X utrustats med en unibodykonstruktion i aluminium. På baksidan finner vi dubbla kameror med tillhörande LED-blixt samt en fingeravtrycksläsare. På framsidan sägs Xiaomi 5X få en 5,5 tumsskärm (1080p), men det vi kan se klart och tydligt är att mobilen kommer få tre touchknappar utanför displayen. Mobilen ser också ut att komma i färgerna svart, guld och rosaguld. Jag återkommer med specifikationerna den 26e juli.
Källa

Samsung meddelar hur stora skärmar S9 och S9+ kommer få

Samsung är en av årets tillverkare som tagit skärmtekniken i mobiltelefoner ett rejält lyft 2017. Enligt en ny källa kan Samsung redan idag ha avslöjat vilken typ av display som kommer sitta i kommande Galaxy S9 och S9+.
Enligt källan kommer Samsung Galaxy S9 få samma skärm som Galaxy S8. Det innebär att även Galaxy S9 kommer skeppas med en 5,8 tumsskärm med Quad HD-upplösning med en SUPER AMOLED-panel och Samsungs all screen-teknik kallad Infinity Display. Om vi istället tar en titt på S9+ så sägs den likt föregångaren S8+ skeppas med en 6,2 tumsskärm med Quad HD-upplösning tillsammans med en SUPER AMOLED-panel. Samsung Galaxy S9+ sägs liksom Galaxy S9 använda sig av Infinity-display. 

Källa

Ny mobil från ASUS dyker upp i benchmark - kan vara Zenfone 4

Jag skrev för ett tag sedan att ASUS kommer hålla ett event 21a september där jag bland annat frågade er läsare om vad ASUS kan komma att presentera. Många av er hade då svårt att gissa vilken produkt ASUS kan tänkas komma att visa upp. 
ASUS presenterade för ett tag sedan en ny smartphone vid namn Zenfone 4 Max som bland annat utrustats med ett gigantiskt 5000 mAh batteri. Det innebär med största sannolikhet att det är Zenfone 4 som dykt upp i benchmarkprogrammet. Enligt källan har Zenfone 4 utrustats med en 5,5 tumsskärm med HD-upplösning (720 x 1280 pixlar). 
Under huven hittar vi processorn Snapdragon 430 tillsammans med 3 GB RAM och 32 GB ROM. På baksidan finner vi en primär 12 MP-kamera och en sekundära 5 MP-sensor. Den främre kameran sägs få en upplösning på 8 megapixel.  
Källa

ASUS skickar ut Android Wear 2.0 till ZenWatch 3

ASUS har under ett antal veckor sagt att man kommer påbörja utrullningen av Wear 2.0 till senaste smartklockan 2.0. Nu har uppdateringen tillslut börjat nå ut till svenska exemplar av ZenWatch 3.
Uppdateringen dök nyligen upp på mitt testexemplar av ZenWatch 3. Något som är helt nytt i Wear 2.0 är bland annat applådan som enligt mig fått sig ett rätt så rejält lyft. ASUS skickar säkerligen ut uppdateringarna i omgångar, så för att jag fått uppdateringen behöver det inte betyda att du nödvändigtvis fått samma uppdatering idag.

Samsung Galaxy S8 Active läcker ut på nytt

Samsungs kommande Active-version av företagets flaggskepp Galaxy S8 har sedan tidigare fastnat i benchmarks. Mobilen har dessutom under ett tidigare tillfälle fastnat på bild, något den nu gjort igen.
Den största skillnaden mellan Galaxy S8 och S8 Active är att Active kommer få en platt skärm. Det är väldigt många i kommentarerna som just önskat att Samsung skulle släppa en S8 med platt skärm. Det ser däremot ut som att S8 Active kommer få en större ram runtom displayen. Det gissningsvis för att skärmen ska skyddas vid ett eventuellt fall. Samsung Galaxy S8 Active sägs få exakt samma insida som vanliga Galaxy S8 inklusive en 5,8 tumsskärm med Quad HD-upplösning.
Det är oklart när Samsung kommer presentera telefonen. 
Källa

Meizu Pro 7 presenteras 26e juli

Jag har till och från skrivit om Meizus kommande flaggskepp Meizu Pro 7. Nu har den kinesiska tillverkaren avslöjat när man kommer offentliggöra Pro 7.
Meizu Pro 7 är utrustad med två skärmar. Pro 7 skiljer sig dock från mängden smartphones genom att erbjuda en extraskärm på baksidan. Meizu har under gårdagen avslöjat att man kommer presentera Pro 7 26e juli. Fler specifikationer lär dock läcka ut innan offentliggörandet.
Källa

Samsung och PayPal inleder samarbete - snart kommer du kunna betala med PayPal i vanliga butiker!

Samsungs smarta betaltjänst Pay har säkerligen underlättat för många i och med att man inte behöver släpa runt på alla sina kort längre. Nu meddelar amerikanska PayPal att man gått ihop i ett samarbete med Samsung.
Stödet innebär att man ska kunna betala direkt via sin Samsungmobil till olika terminaler via PayPal. PayPal är mest kända för onlinebetalningar, men i och med det här stödet kan jag tänka mig att många butiker/butikskedjor kommer införa PayPal som betalalternativ. Tjänsten kommer först släppas i jänkarland (Amerika) men jag skulle tippa att samma tjänst kommer hit någon gång under nästa år. 
Källa

Nokia 8 fastnar på bild

Den 31a juli sägs finska HDM hålla ett event där man förväntas visa upp mobilerna Nokia 2, 7 och flaggskeppet 8. Redan nu kan Nokia 8 åkt fast på bild tack vore mästerläckaren Evan Blass.
Av bilden nedan att döma kommer Nokia 8 få touchknappar utanför skärmen. Det vi också kan se är en hemknapp som också kommer agera fingeravtrycksläsare. Dö-ytorna är i klass med till exempel HTC U11, alltså ganska stora.
Om vi tar en titt på mobilens baksida ser det ut som att Nokia 8 kommer få en unibodykonstruktion i aluminium. På baksidan finner vi också de dubbla kamerorna med tillhörande LED-blixt med en Nokia-logga. 

Skärmen ska enligt källan vara 5,3 tum stor med Quad HD-upplösning (1440 x 2560 pixlar). Under huven sägs det att Nokia 8 är utrustad med processorn Snapdragon 835 tillsammans med antingen 4 eller 6 GB RAM. Källa

Teori: Xiaomi Mi Mix 2 får en 6 tumsskärm - tillverkas av Samsung

Under dagen har Xiaomi avslöjat att man kommer använda sig av Samsungs SUPER AMOLED-paneler. Som den spekulationssnille jag är misstänker jag att Xiaomi Mi Mix 2 kommer få en något mindre skärm än sin föregångare.
Under dagen har det kommit fram att Xiaomi kommer presentera en telefon med en 6 tumsskärm senare i höst. Upplösningen ska dessutom ha höjts till Quad HD vilket gör det logiskt att det rör sig om en uppföljare till Xiaomi Mi Mix eftersom den luren ”endast” hade Full HD-upplösning. Xiaomi Mi Mix är en väldigt stor telefon, så nog gör Xiaomi rätt i att förminska skärmen på uppföljaren. 
Källa

Jag gör en unboxing på ASUS ZenWatch 3

Under dagen har jag fått mottagit ett paket från ASUS innehållande företagets senaste smartklocka ZenWatch 3. Självklart kommer jag testa klockan, men som vanligt kommer här Mobilanyheters special: en text-unboxing.
Lådan har fått ett mörkblått tema med ett texttema i guld. På framsidan av lådan finner vi produktnamnet ASUS ZenWatch 3. På undersidan av lådan finner vi en Android Wear-logga medans baksidan rymmer ett gäng specifikationer för klockan. Specifikationer som bland annat berättar att ZenWatch 3 utrustats med en 1,39” stor skärm. Övriga tre sidor på lådan är helt blanka.


När jag lyfter på locket ligger den där; en ASUS ZenWatch 3 i färgen svart. Längst ner i lådan finner jag den trådlösa laddstationen tillsammans med en Micro USB-kontakt och en snabbstartsguide. Hela lådan andas kvalitét liksom klockan i sig.

Test kommer inom kort!  Skaltillverkare publicerar bild på LG V30 i samtliga kulörer

LG kommer med största sannolikhet offentliggöra nya flaggskeppet V30 den 31a augusti på ett event i New York. Redan nu kan en knivskarp bild ha läckt ut på mobilens baksida – i samtliga färger.
Av bilden nedan att döma kommer LG V30 komma i färgerna ljusguld, mörkguld och grå/svart. Vi kan också se att V30 fått en fingeravtrycksläsare placerad på baksidan (som antagligen också är en av/på-knapp) tillsammans med de dubbla kamerorna med tillhörande LED-blixt. Vi finner här också en V30-logga.
Enligt det senaste skvallret har LG skippat extraskärmen från tidigare V-modeller för att istället sätta in en något större 6 tumsskärm med 18:9-format.


Källa

Läcka avslöjar allt kring första telefonen i Xiaiomis X-serie

Jag har de senaste dagarna rapporterat om att Xiaomi snart kan komma att offentliggöra en ny serie smartphones. Nu har specifikationer dykt upp på vad som kan vara till den första telefonen i X-serien, Xiaomi 5X.
Enligt källan har Xiaomi 5X utrustats med en 5,5 tumsskärm med Full HD-upplösning. Under huven hittar vi antingen Snapdragon 625 med 4 GB RAM eller Snapdragon 660 med 6 GB RAM. Xiaomi 5X sägs få dubbla 12 MP-kameror och en främre 16 MP-kamera. Det nämns också att mobilen ska komma med Android 7.1.1 Nougat från start och kosta runt 2950 svenska kronor.
Det sägs att Xiaomi kommer offentliggöra 5X på ett event 26e juli.

Källa

Det här kan vara framsidan till LG V30

LG avslöjade för ett tag sedan att man kommer presentera något nytt (och förhoppningsvis fränt) 31a augusti. Nu kan en bild på framsidan till LG V30 läckt ut på nätet i förtid.
Uppgifterna kommer från SlashLeaks som släppt en bild på något som påstås vara panelen till LG:s kommande flaggskepp V30. Av bilden nedan att döma kommer LG fortsätta med FullVision-display vilket innebär att telefonen får en stor skärmyta på framsidan. Det ser däremot ut som att LG V30 kommer få större skärmyta än LG G6, vilket bara är positivt i min mening!

Källa

Meizu skickar ut teaserbild till Pro 7

Jag har under en längre tid (i ett ryktesperspektiv) skrivit om uppgifter gällande Meizu Pro 7, utan att Meizu visat något som helst intresse i att visa upp några ledtrådar om mobilen. Nu kommer ett första tecken från tillverkaren, trots att Pro 7 läckt ut på bild i ett gäng veckor.
Nu har Meizu skickat ut en bild som indikerar att man kommer presentera en telefon med en sjua i sitt namn. Till 98% kommer enheten heta Meizu Pro 7 och bland annat erbjuda en skärm på fram- och baksidan. Bilden indikerar också att vi troligtvis är nära ett offentliggörande av telefonen. 
Källa

Rykte: Xiaomi 5X blir Xiaomis första telefon i X-serien

Jag rapporterade tidigare i veckan om att Xiaomi kan komma att presentera en ny telefonserie. Jag rapporterade då att Xiaomi X1 kunde komma att bli den första mobilen i X-serien, något jag nu kan få äta upp.
Enligt Gizmochina kommer den första telefonen i Xiaomi:s X-serie att kallas för Xiaomi 5X. Av bilden ovan att döma kommer Xiaomi X5 påminna en hel del om OnePlus 5 och iPhone 7 Plus med sina dubbla kameror på baksidan. Just nu är Mi-serien Xiaomis high-end serie smartphones medans Redmi-serien både erbjuder budget såväl som mellanklass-telefoner.
Jag misstänker att X-serien kommer bli Xiaomis mellanklass-serie och att Xiaomi framöver kommer släppa budgettelefoner i Redmi-serien, mellanklassare i X-serien och high-end telefoner i Mi-serien.  

Källa

Ny bild läcker på Galaxy Note 8 - visar fram- och baksidan på telefonen

Samsung kommer med största sannolikhet presentera företagets nya flaggskepp i Note-serien den 23e augusti på ett event i New York. Nu kan vännerna på DBRAND ha publicerat en bild på luren i förtid.
Av bilden att döma kommer Samsung Galaxy Note 8 få en mycket stor screen-to-body-ratio på framsidan. Samsung Galaxy S8+ har en screen-to-body-ratio på 84% och jag räknar med att Note 8 åtminstone kommer få en motsvarande siffra på 85%. På baksidan finner vi de dubbla kamerorna och en fingeravtrycksläsare placerad på en udda (idiotisk?) plats. Precis som S8 och S8+ kommer Note 8 få edge-kanter och en fram- och baksida i glas.  

Källa

Moto G5S läcker på nytt

Jag rapporterade för ett tag sedan om att Twitter-profilen Evan Blass listat upp ett gäng specifikationer och en bild på Moto G5 och G5 Plus uppföljare G5S och G5S Plus. Nu har ytterligare två bilder påträffats på G5S Plus.


Bilderna nedan (och ovan) avslöjar att Moto G5S Plus utrustats med en unibodykonstruktion i aluminium tillsammans med två stycken kameror på mobilens baksida. På framsidan kan vi också skymta hemknappen som troligtvis också fått en inbyggd fingeravtrycksläsare. Den svarta varianten av G5S Plus kommer få en helsvart framsida och en baksida samt ram i grått. Det återstår att se om lillebrodern G5S också utrustats med dubbla kameror. 
Källa